Sneakers Addicts

Sneakers Addicts

Τα sneakers αδιαμφισβήτητα αποτελούν την μεγαλύτερη εμμονή των τελευταίων χρόνων. Απο την στιγμή που μεγάλοι οίκοι μόδας, μας έδειξαν εναλλακτικούς τρόπους να τα φοράμε έγιναν απαραίτητο στοιχείο της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Η χρήση τους δεν περιορίζεται πια στο γυμναστήριο αφού μπορούμε να τα συνδυάσουμε με κοστούμια αλλά και με φορέματα. Τα sneakers δεν αποτελούν, απ'οτι φαίνεται, ένα ακόμη παροδικό fashion trend αλλά ήρθαν για να μείνουν. Αυτό το γεγονός ενθουσιάζει όλες τις γυναίκες καθώς μπορούμε να συνδυάσουμε την άνεση στο περπάτημα με το styling και οι συνδυασμοί είναι πραγματικά ανεξάντλητοι.

Οι τάσεις στα sneakers για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 περιλαμβάνουν σχεδόν τα πάντα αφού υπάρχουν και throwback αναφορές αλλά κυριαρχεί και ο φουτουρισμός. Τα sportswear brands ανανέωσαν τα παλιά τους μοντέλα και επανακυκλοφόρησαν δυναμικά. Απο την άλλη μεριά δεν θα λείπει το fashion forward στίλ αφού έχουν κυκλοφορήσει συλλογές με chunky αισθητική, μεταλλικά χρώματα, cut outs kai space age επιρροές.

Οι φλούο αποχρώσεις και οι ψηλές σόλες συμπληρώνουν την απαραίτητη ποικιλία των sneakers που για ακόμη μία χρονιά θα κυριαρχήσουν στην καθημερινότητα μας.

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο!