Αλλαγές - Επιστροφές Προϊόντων

Μπορείτε να επιστρέψετε εύκολα το προϊόν που έχετε λάβει, πρέπει όμως να είναι εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του και στην αρχική του συσκευασία. Σας παρακαλούμε να επακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Α) Συμπληρώστε την φόρμα επιστροφής που βρίσκεται στο δέμα της παραγγελίας σας.
Β) Τοποθετήστε την φόρμα επιστροφής μαζί με το προϊόν που επιθυμείτε να επιστέψετε σε ασφαλή συσκευασία. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το υπό επιστροφή προϊόν να είναι στην κατάσταση που το παραλάβατε, δηλαδή να μην έχει υποστεί φθορά.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΣΩ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ:
Για επιστροφές παρακαλούμε καλέστε την εταιρεία Courier ¨Γενική Ταχυδρομική¨ στο 2104851100 ώστε να κλείσετε ραντεβού για την παραλαβή του δέματος σας. Η διεύθυνση αποστολής είναι :
Υποδήματα Ζώρης, Χατζηδημητρίου 4 –Γιαννιτσά, Τ.Κ.:58100, ΤΗΛ: 2382022340
ΕΛΛΑΔΑ: Δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής για την πρώτη επιστροφή προϊόντος. Σας συνιστούμε να αποθηκεύσετε τον αριθμό αποστολής που αναγράφεται στην ετικέτα επιστροφής ώστε να διασφαλίσετε ότι το επιστρεφόμενο προϊόν έρχεται σωστά. Μόλις παραλάβουμε και ολοκληρώσουμε την επεξεργασία της επιστροφής σας, θα λάβετε τηλεφωνική ενημέρωση από εμάς.
ΚΥΠΡΟΣ: Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Θα εκτελεστεί με το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική σας αγορά.
Αντικαταβολή: Το ποσό θα επιστραφεί στον λογαριασμό που έχετε δηλώσει στην φόρμα επιστροφής.
Πληρωμή μέσω Πιστωτικής: Το ποσό θα επιστραφεί στην πιστωτική σας κάρτα. Ο χρόνος επιστροφής εξαρτάται από την τράπεζα και διαρκεί 10-14 ημέρες.

ΑΛΛΑΓΗ/ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αντικατάσταση του προϊόντος παρακαλούμε συμπληρώστε στη φόρμα με ποιο είδος θέλετε να γίνει η αλλαγή τους είδους που επιστρέφετε. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας στο 2382022340 θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ /VOUCHER
Μόλις παραλάβουμε το επιστρεφόμενο είδος θα σας στείλουμε με την μορφή κωδικού ένα πιστωτικό με την αξία του είδους που επιστρέψατε και το οποίο θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στην επόμενη αγορά σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημα μας, Υποδήματα Ζώρης Χατζηδημητρίου 4, Γιαννιτσά, και να παραδώσετε το προϊόν. Προϋπόθεση για την επιστροφή είναι η ορθή συσκευασία του είδους και η συμπλήρωση της φόρμας επιστροφής. Όταν η επιστροφή πραγματοποιείται στο κατάστημα η εκκαθάριση γίνεται με έκδοση πιστωτικού ή με αλλαγή/αντικατάσταση είδους.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2382022340 ή ηλεκτρονικά στο sales@zoris.gr

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο!