Τρόποι αποστολής/πληρωμής

Πληρωμή παραγγελιών
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1. Αντικαταβολή (Διαθέσιμο για ΕΛΛΑΔΑ και ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)
Ελλάδα: Εξοφλήστε την παραγγελία σας την ώρα που την παραλαμβάνετε, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση, αφού το κόστος της υπηρεσία της αντικαταβολής είναι δωρεάν!

Βουλγαρία: Για παραγγελίες προϊόντων αξίας μικρότερης των 100,00€ το κόστος αντικαταβολής είναι 2,00€. Για παραγγελίες μεγαλύτερης αξίας, η αντικαταβολή είναι δωρεάν!

2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ)
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς:
Τράπεζα Αττικής, IBAN: GR3801605670000000084680508. Δικαιούχος: ΥΙΟΙ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΖΩΡΗ Ο.Ε
ΣΗΜ: Στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας παρακαλούμε εισάγετε τον αριθμό παραγγελίας ή το ονοματεπώνυμο σας (που πρέπει να συμφωνεί με το Ονοματεπώνυμο που δηλώσατε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας).
Σε περιπτώσεις που η κατάθεση δεν γίνει εντός τριών εργάσιμων ημερών από την ημέρα που καταχωρείται η παραγγελία, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα. Το κόστος της τραπεζικής προμήθειας, αν υπάρχει, επιβαρύνει τον Πελάτη.

3. Πιστωτική Κάρτα - Χρεωστική κάρτα (Visa/Visa Electron/Mastercard/Maestro)
Εξοφλήστε την παραγγελία σας με τη χρεωστική, προπληρωμένη ή πιστωτική σας κάρτα, ανεξαρτήτως από ποιά τράπεζα έχει εκδοθεί, μέσα από το ασφαλές σύστημα πληρωμών της Τράπεζας Αττικής!

4. Πληρωμή με μετρητά κατά την παραραβή από το κατάστημα (ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ)
Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει "Παραλαβή της Παραγγελίας από το Κατάστημα", μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά στο κατάστημά μας.

Αποστολή παραγγελιών
Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη με Γενική Ταχυδρομική προς όλους τους προορισμούς.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ: Για αγορές από 35,00€ και άνω δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής, ενώ για παραγγελίες μικρότερης αξίας το κόστος μεταφορικών είναι σταθερό στα 5,00€. Αποστολές και παραδόσεις γίνονται καθημερινά προς όλη την Ελλάδα σε δυσπρόσιτους και μη δυσπρόσιτους προορισμούς (χωρίς επιπλέον χρεώσεις για παραδόσεις σε δυσπρόσιτους προορισμούς). Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 2 με 3 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον τόπο προορισμού.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ: Για αγορές από 150,00€ και άνω δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής, ενώ για παραγγελίες μικρότερης αξίας το κόστος μεταφορικών είναι σταθερό στα 10,00€. Αποστολές και παραδόσεις γίνονται καθημερινά προς όλη την Κύπρο και ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 4 με 7 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον τόπο προορισμού.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Για αγορές από 100,00€ και άνω τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Για παραγγελίες μικρόπτερης αξίας, το κόστος αποστολής είναι 5,00€. Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 2 με 5 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον τόπο προορισμού εντός Βουλγαρίας.

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο!